Menu1

SABCO, INFORMATICA TEN DIENSTE VAN DE APOTHEKERS SINDS 1977

Al 35 jaar biedt Sabco oplossingen aan apothekers in België en het Groothertogdom Luxemburg. Sabco telt zo’n 40 medewerkers en heeft vestigingen in Gent, Namen en Luxemburg. Het bedrijf ontwerpt softwareprogramma’s en unieke toepassingen die inspelen op de ontwikkelingen binnen de gezondheidssector. In overleg met apothekers en beroepsorganisaties, streeft Sabco ernaar zijn producten voortdurend te moderniseren, zodat de klanten over alle nodige middelen beschikken om hun activiteit optimaal uit te voeren.

APPLICATIES DIE REKENING HOUDEN MET DE EVOLUTIE BINNEN UW VAKGEBIED

Het beroep van apotheker verandert voortdurend. Sabco wil een dagelijkse steun vormen bij dit veranderingsproces door applicaties te bieden die constant gemoderniseerd worden, rekening houdend met alle mogelijke factoren: wetgeving, technologische veranderingen, professionele veranderingen. Sabco wisselt competenties uit op Europees vlak en kan daardoor performante en betrouwbare oplossingen bieden die geschikt zijn voor elk type apotheek: van een paar werkposten tot hele grote apotheken, op het platteland, maar ook in het stadscentrum. Welk profiel uw apotheek of uw apotheekgroep ook heeft, Sabco levert de geschikte oplossing aan uw organisatie, zodat ICT een meerwaarde kan vormen bij het optimaal beheren van uw activiteit.

DE DAGELIJKSE ONDERSTEUNING DIE WIJ ONZE KLANTEN BIEDEN

Sabco begeleidt u persoonlijk bij het overstappen naar de nieuwe applicatie. Via een uniek programma, dat geschikt is voor elke apotheek, helpen wij u en uw medewerkers om op een heel eenvoudige en doeltreffende manier op de nieuwe beheersoftware over te stappen. We zorgen ervoor dat u de applicatie snel en zonder kopzorgen onder de knie krijgt. We bestuderen de specifieke noden voor uw apotheek, zorgen voor een vlotte migratie van uw gegevens naar de Sabco-applicatie en voorzien technische interventies op basis van een planning die u als apotheker zelf bepaalt. Een Sabco-instructeur leert u voltijds ter plaatse hoe u de software moet gebruiken. Daarnaast voorzien we permanente vorming zodat u de software nog beter leert kennen en beschikken we over een kwaliteitsvolle helpdesk voor technische of softwareondersteuning, met medewerkers die u helpen bij het oplossen van al uw vragen.